Termeni si conditii

Acest site este detinut de Societatea Comercială EUROTELGSM SOLUTION S.R.L. cu sediul social in Sos. Pantelimon, nr. 231, bl. 69A, sc. B, et, 3, ap. 61, camera 1, sector 2, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului București sub nr. J40/2630/27.02.2013, CIF: 31294470.

DATE DE CONTACT

E-mail: sales@eurotelgsm.ro

Adresa de corespondenta: Sos. Pantelimon, nr. 231, bl. 69A, sc. B, et, 3, ap. 61, camera 1, sector 2, Bucuresti

UTILIZAREA SITE-ULUI / ACCEPTAREA CONDITIILOR

Accesarea, vizitarea sau folosirea site-ului  https://eurotelgsm.ro/  implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea lor.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continutul al website-ului este proprietatea Detinatorului si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al Detinatorului a oricaror elemente regasite in site, cu exceptia utilizarii in scopuri comerciale, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta prin e-mail la adresa sales@eurotelgsm.ro.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Eurotelgsm.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web. Eurotelgsm.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul niciunui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata coroborate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, EUROTELGSM SOLUTION SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Ce date colectam?

Colectam urmatoarele tipuri de date personale:

(a) informatii despre calculatorul dumneavoastra si despre vizitele dumneavoastra si modulul de folosire a acestui website, cum ar fi IP-ul dumneavoastra, localizarea geografica, tipul de browser folosit, durata vizitei si numarul de pagini vizitate;

(b) informatii pe care ni le oferiti dumneavoastra pentru abonarea la newsletter-ul Site-ului, si anume adresa de e-mail.

Scopurile colectarii datelor sunt:

(a) administrarea siteului web;

(b) imbunatatirea experientei dumneavoastra de browsing prin personalizarea siteului;

(c) a permite utilizarea serviciilor disponibile pe site;

(d) a va trimite comunicari de uz general (non-marketing);

(e) sa reactionam la intrebari si plangeri ale dumneavoastra sau despre dumneavoastra, in legatura cu siteul web.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de abonare declarati ca acceptati ca adresa dvs. de e-mail sa fie incluse in baza de date a EUROTELGSM SOLUTION SRL si va dati acordul expres ca aceasta sa fie stocata, utilizata si prelucrata de catre EUROTELGSM SOLUTION SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre EUROTELGSM SOLUTION SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru a va transmite comunicari cu caracter general si informativ referitoare la alte website-uri administrate de catre acelasi operator.

Vom utiliza datele cu caracter personal numai in scopul pentru care le-am colectat, cu exceptia cazului in care consideram in mod rezonabil ca trebuie sa le utilizam pentru alte motive si scopuri, iar acele motive si scopuri sunt compatibile cu scopul original.

In cazul in care trebuie sa utilizam datele cu caracter personal intr-un alt scop, vom notifica persoana vizata si  vom explica baza legala care ne permite sa facem acest lucru.

Securitatea datelor

Am implementat masuri de securitate adecvate pentru a impiedica pierderea accidentala, utilizarea sau accesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal intr-un mod neautorizat, modificarea sau divulgarea acestora.  In plus, limitam accesul la datele cu caracter personal acelor angajati, agenti, antreprenori si altor terti care au nevoie sa le cunoasca in scopul desfasurarii afacerilor.  Acestia vor prelucra datele  cu caracter personal numai conform instructiunilor noastre si sunt supusi unei obligatii de confidentialitate.

Am implementat proceduri pentru a trata orice incalcare de date cu caracter personal suspecta si  vom notifica persoanele vizate si orice autoritate de reglementare aplicabila cu privire la o incalcare in cazul in care suntem obligati legal sa facem acest lucru.

Durata de prelucrare a datelor cu caracter personal este cuprinsa intre data la care v-ati exprimat consimtamantul in acest sens si data pana la care scopul identificat mai sus va fi indeplinit ori pana cand va veti exprima dreptul la stergerea datelor si dreptul de opozitie la prelucrare.

Precizam faptul ca datele dvs. nu vor fi transferate in afara Uniunii Europene si daca vom face acest lucru va vom obtine consimtamantul in prealabil si vom oferi garantii suficiente.

Prin citirea prezentelor Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, si anume:

  • Solicitarea accesului la datele cu caracter personal (cunoscute drept „solicitare de acces la date cu caracter personal”). Acest lucru permite persoanei vizate sa primeasca o copie a datelor cu caracter personal pe care le detinem şi sa verifice ca le prelucram in mod legal.
  • Solicitarea corectarii datelor cu caracter personal pe care le detinem. Acest lucru permite persoanei vizate sa corecteze orice date incomplete sau inexacte pe care le deţinem, deşi este posibil sa avem nevoie sa verificam acuratetea noilor date care ne sunt furnizate.
  • Solicitarea stergerii datelor cu caracter personal. Acest lucru permite persoanelor vizate sa ne solicite stergerea sau eliminarea datelor cu caracter personal in cazul in care nu exista un motiv bun pentru care sa continuam prelucrarea acestora. Acestea au de asemenea dreptul de a ne solicita ştergerea sau eliminarea datelor cu caracter personal in cazul in care si-au exercitat cu succes dreptul de a se opune prelucrarii (vezi mai jos), in cazul in care este posibil sa va fi prelucrat informatiile in mod ilegal sau in cazul in care ni se solicita stergerea datelor  cu caracter personal pentru a respecta legislatia locala. Cu toate acestea, este posibil sa nu putem respecta intotdeauna solicitarea  de stergere din motive juridice specifice care vor fi notificate, daca este cazul, la momentul solicitarii.
  • Obiectarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal in cazul in care ne bazam pe un interes legitim (sau pe cele ale unui tert) şi exista ceva in situatia particulara care determina persoana vizata sa sa obiecteze prelucrarii din acest motiv, intrucat acest lucru are un impact asupra drepturilor si libertatilor sale fundamentale.
  • Solicitarea restrictiei de prelucrare a datelor  cu caracter personal. Acest lucru permite persoanei vizate sa ne solicite suspendarea prelucrarii datelor cu caracter personal in urmatoarele situaţii: (a) in cazul in care doreste sa stabileasca exactitatea datelor; (b) in cazul in care utilizarea noastra a datelor este ilegala, insa persoana vizata nu doreste sa le stergem; (c) in cazul in care persoana vizata are nevoie sa pastram datele, chiar daca nu mai avem nevoie de acestea, intrucat doreste sa stabileasca, sa exercite sau sa apere revendicari juridice; sau (d) persoana vizata a obiectat cu privire la folosirea de catre noi a datelor sale, dar avem nevoie sa verificam daca avem motive legale imperative pentru a le folosi.
  • Solicitarea de portabilitate a datelor cu caracter personal pentru persoana vizata sau un tert. Vom  furniza datele persoanei vizate catre aceasta  sau unui tert pe care l-a ales, datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod obişnuit. Acest drept se aplica numai pentru informaţiile automate asupra carora persoana vizata si-a dat consimtamantul initial pentru ca noi sa le putem utiliza sau in cazul in care am utilizat informatiile pentru a executa un contract cu aceasta.
  • Retragerea consimţamantului in orice moment in care ne bazam pe consimtamant pentru prelucrarea datelor  cu caracter personal. Cu toate acestea, acest lucru nu va afecta legalitatea niciunei prelucrari efectuate inainte ca persoana vizata sa-si retraga consimţamantul. In cazul in care persoana vizata isi retrage consimtamantul, este posibil sa nu putem furniza anumite produse sau servicii catre aceasta.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa: Sos. Pantelimon, nr. 231, bl. 69A, sc. B, et, 3, ap. 61, camera 1, sector 2, Bucuresti, va puteti exercita, in mod gratuit, drepturile de mai sus.

Informatii despre produse

Eurotelgsm.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Confidentialitatea datelor personale

S.C.EUROTELGSM SOLUTION SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor sai catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de S.C.EUROTELGSM SOLUTION SRL numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
• intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
• deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
• informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
• posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
• neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
• continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
• produsul comandat nu este pe stoc
• identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

LEGEA APLICABILA. LITIGII

Legea aplicabila este legea romana. Pentru orice conflict aparut intre Detinatorul siteului si Utilizatorii website-ului se va incera o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil intr-un termen de 30 zile, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul Detinatorului website-ului

Daca o persoana vizata considera ca nu ne-am indeplinit vreuna dintre obligatiile stabilite de lege cu privire la datele cu caracter personal aceasta are dreptul  sa depuna o plangere in acest sens la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) (www.dataprotection.ro, anspdcp@dataprotection.ro). Cu toate acestea, am aprecia sa ne fie acordata sansa de a rezolva preocuparile dumneavoastra inainte de a va adresa autoritatilor competente, prin urmare va rugam sa ne contactati pe noi in prima instanta.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.