Nokia lanseaza al treilea smartphone Windows Phone 8

Nokia lanseaza al treilea smartphone Windows Phone 8

Astazi, 5 decembrie 2012, compania finlandeza Nokia a prezentat oficial al treilea smartphone Windows Phone 8, care face parte din gama Lumia, numit Nokia Lumia 620. Noul dispozitiv este cel mai accesibil smartphone din seria Windows Phone 8 si ne asteptam sa fie disponibil in primul trimestru din 2013, cu un pret aproximativ de 249 dolari.

Smartphone-ul a fost prezentat cu un nou design mai compact, display de 3.8 inch TFT WVGA cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli, touchsreen ClearBlack, capabil sa ofere o performanta uimitoare.

Lumia 620 va ajunge in magazine impreuna cu un procesor dual-core de 1 Ghz Snapdragon S4, alaturi o memorie interna de 512 MB.

Mai mult decat atat, memoria interna va fi de 8 GB, dar cu posibilitatea de extindere prin card microSD de pana la 64 GB.

Lista specificatiilor include si o camera foto de 5 MP photo snapper pe spate, cu blit led si inregistrare in mod HD, completata de o camera frontala destinata apelurilor video.

Smartphone-ul este echipat si cu Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 3.0, NFC, GPS/A-GPS, Glonass, microUSB si o baterie care poate oferi 14.6 h de convorbire si 330 h in mod standby.

Nokia a inclus in interiorul noului smartphone Lumia 620 aplicatii precum Nokia Drive, Nokia Maps si Nokia City lens, precum si cu lentile exclusiviste Nokia.

Speram sa revenim curand cu mai multe detalii cat de curand.

Sursa articol: gsmland.ro

Share this post