Apple anunta lansarea unei noi tablete

Apple anunta lansarea unei noi tablete

Anul 2013 va aduce noutati pe toate planurile, desigur ca cei de la Apple nu se vor lasa mai prejos, avand deja in plan realizarea unei a cincea generatie de tablete, undeva prin martie 2012, cand se preconizeaza ca aceasta tableta sa apara. Sunt doar niste speculatii cu data de lansare, insa aceasta data este incerta deoarece este putin probabil ca intr-un an calendaristic sa fie lansate 3 generatii de tablete.

Lucrul cel mai important ce va fi adus ca noutate la aceste tablete, este un ecran cu o dimensiune foarte mare, de 9.7 inch. Aceste informatii vin de pe un blog japonez, Macotakara, blog care a fost destul de exact in toate pronosticurile pe care le-a oferit, anuntand piesele pe care le vor avea tabletele din generatia a doua si a treia si data de lansare ale acestora. Citand surse din lanturile de aprovizionare care pretind ca au in interiorul companiei Apple persoane calificate sa ofere informatii, se anunta ca noua generatie de tablete va fi mai subtire decat cele lansate deja si cu un sistem de protectie avansat pentru carcase.

Este evident ca cei de la Apple vor sa realizeze tablete din ce in ce mai subtiri deorece acest aspect se cere pe piata din ce in ce mai mult, iar generatiile de iPad-uri realizate anterior au fost din ce in ce mai subtiri.

In ceea ce priveste specificatiile ale pretinsei generatii a cincea, nu exista inca nici-o informatie oficiala. E probabil, ca anul 2013 sa aduca upgrade-uri si imbunatatiri majore la iPad Mini, cu introducerea unui Retina Display si un procesor imbunatatit.

Share this post